Волонтери зможуть безкоштовно навчатись в українському освітньому IT-центрі

/ Україна /

Подати заявку можна до 30 листопада.

Українському волонтерському руху мало аналогів у світі, він налічує тисячі організацій, в яких залучені сотні тисяч людей, що самовіддано працюють на користь держави та суспільства. Волонтери є найбільш соціально-активною частиною населення, саме вони – основа майбутнього нашої держави. 

Через війну та постійну задіяність життя більшості з них повністю змінилось: велика кількість осіб втратила роботу або власний бізнес. Тому в волонтерській спільноті гостро постала проблема пошуку та вибору нової професії для самореалізації в майбутньому мирному житті. Отримання гідної роботи або відкриття власного бізнесу потребує нових знань в перспективних галузях, однією з таких є, безумовно, ринок IT. 

Тому команда освітнього центру DAN. IT Education, що є учасником проєкту IT Generation від Міністерства цифрової трансформації, оголосила про запуск грантової програми, в рамках якої надається 100 стипендій на здобування затребуваних в Україні й світі IT-спеціальностей з програмування, вебдизайну, дата аналітики, маркетингу, тестування та ІТ-рекрутменту. 

Навчання буде проходити за шістьма напрямками терміном від 3 до 8 місяців. Студентами можуть стати волонтери від 18 років.

Фото: depositphotos.com

“Наша компанія вдячна кожному волонтеру та прагне допомогти охочим отримати нові знання та нову перспективну спеціальність в IT. Щобільше, волонтер – це еталон мотивованої та високоефективної людини, тому ми переконані в успішності таких студентів. 

Навчання у нас побудовано на унікальній технології, яка відмінно зарекомендувала себе у багатьох країнах, зокрема, в Україні, Ізраїлі, Сполучених Штатах. Також ми проваджуємо інноваційні рішення, наприклад, перший освітній Метаверс в Україні, та супроводжуємо наших студентів до моменту їх працевлаштування”, – каже Ксенія Столбова, CEO освітнього центру DAN. IT.

Подати заявку на безкоштовне навчання можна на сайті освітнього центру. Серед претендентів буде проведено конкурс, за результатами якого відберуть 100 студентів. 

За умовами грантової програми, кандидат повинен надіслати мотиваційний лист на тему “Чому саме я повинен отримати грант”. На другому етапі проводитимуть тестування здібностей, а на третьому – персональне інтерв’ю. За результатами кожного етапу відберуть найкращих, а серед фіналістів – оголосять переможців.

Збір анкет пройде до 30 листопада включно, а початок курсів запланований на грудень 2022 – січень 2023 року.

Подати заявку

 

Фото на головній: Theukrainians.org

 

 

Читайте також

“Найкраще не завжди є дорожчим”. Фулко Трефферс про війну, відбудову й урбаністичну коаліцію Ro3kvit

Мешканці зруйнованого дроном будинку на Жилянській планують самотужки його відновити

У Бельгії офіційно дозволили перейти на 4-денний робочий тиждень