Вечір при свічках: АГРОМАТ зібрав понад 500 тис. грн на допомогу пораненим унаслідок війни дітям

/ Україна /

Кошти направлять на купівлю апарату для відновлення кінцівок дітей, що постраждали від наслідків війни.

22 грудня компанія АГРОМАТ разом із клубом дизайнерів та архітекторів КАДА об’єднала своїх давніх партнерів та друзів на благодійному заході «Вечір при свічках», щоби допомогти дітям, постраждалим від війни.

Основною метою заходу був збір у 480 000 грн. Саме така вартість універсальної системи терапії Pablo для відновлення верхніх кінцівок дітей: долонь, рук, плечей і тулуба, що зазнали різних уражень під час цієї жахливої війни.

До ініціативи долучилися архітектори та дизайнери клубу КАДА, українські благодійні фонди, європейські партнери та друзі компанії АГРОМАТ: Imola, Litokol, SanSwiss, Florim, Duravit, hansgrohe, DecorWalther, Haecker, TerHurne, Timberwise, KOINOR, FAINA, SonyaMoroziuk, БФ «Ми — сім’я», БФ «Запорука» та медіапартнер заходу PRAGMATIKA.MEDIA.

Також у рамках заходу організатори провели Благодійний аукціон, на якому гості могли придбати авторські лоти від компанії АГРОМАТ, картини від художниці Соні Морозюк, лоти від Вікторії Якуші – власниці дизайн-студії Yakusha Design.

Усю необхідну суму, і навіть трохи більше, вдалося зібрати одразу. Це 512 000 грн, що будуть спрямовані виробнику. Уже зовсім скоро в лікарні Святого Миколая у Львові з’явиться необхідна система терапії, що допоможе відновити повноцінне життя українських дітей та віднайти їхню віру у своє дитинство.

«Війна забирає в нас світло, але розпалює ще більший вогонь у наших серцях. Пишаємося тим, що навіть у ці темні часи можемо збирати навколо себе світлих людей та вкотре довести, якою потужною силою є сила єдності. Разом із нашими партнерами та друзями ми провели цей захід, аби хоч трохи допомогти зігріти маленькі серця, адже наше майбутнє в дітях! Цінуємо кожного за підтримку та небайдужість. Стаємо міцнішими й наближаємо нашу Перемогу разом», — зазначають у компанії.

 

 

Читайте також

У Литві створять для українських бійців на фронті 30 тисяч збірних ліжок

Сергій Жадан пожертвував 500 тисяч грн із гонорарів на бібліотеку Каразінського університету

Берлінський вчений розробив концепт штучної матки, що здатна “виношувати” до 30 тисяч немовлят на рік