Український бренд одягу REwind представить Україну на виставці Outdoor Riga в Латвії

/ Мода /

Від 14 до 16 квітня відбудеться виставка "Outdoor Riga 2023" з товарами для активного відпочинку та туризму. Україна вперше буде представлена національним стендом. Він включатиме 13 виробників, серед яких український бренд одягу REwind.

Компанія RЕwind – колаборація дизайнерів-шкіперів з українським виробником професійного спортивного одягу. Повний закритий цикл виробництва дозволяє контролювати якість продукції на всіх етапах, використовуючи найтехнологічніші матеріали та фурнітуру за всіма сучасними вимогами до екіпірування такого класу.

REwind переробляє старі відпрацьовані вітрила, робить аплікації і отримує стильні предмети одягу: поло, куртки, штани, рукавиці та рюкзаки. Під час виставки REwind презентує дві колекції одягу: “Outfit” та “Casual”.

“Outfit” – це колекція професійного одягу, розробленого згідно з досвідом, здобутим у морі. Функціональність та ергономічність у поєднанні з дизайном формують цілісний ансамбль вбрання моряка.

Команда зібрала всі ключові компоненти, з яких складається спортивний костюм для екстремальної подорожі, дослідила продукцію провідних компаній і пригадала всі ситуації та емоції, отримані у морських подорожах.

Український бренд одягу REwind

Колекція “Casual” дає можливість людям, що не мали змоги долучитися до морських подорожей, відчути себе, навіть на березі, приналежними до спільноти яхтсменів, поринути у вир пригод за допомогою образів, створених одягом, надихнутися морським стилем життя.

Український бренд одягу REwind

Український бренд одягу REwind

Український бренд одягу REwind

Елементи спорядження, що залучені в кежуал лінійку як декоративні, привносять силу професійного одягу, відображену в формах і матеріалах. Одяг зручний як для морських подорожей, так і для повсякденного життя, і підходить для сезонів літо, осінь та весна.

У п’ятницю, 14 квітня, о 15:00 засновник компанії REwind Олег Волосовський проведе на відкритій сцені презентацію “Мода, стійка до пригод”.

Виставка відкрита 14-15 квітня з 10:00 до 18:00, 16 квітня – з 10:00 до 17:00.

 

 

Читайте також:

На Milan Design Week будуть представлені п’ять українських брендів, об’єднані спільною концепцією CONTINUUM

У Києві оголосили переможців конкурсу U-TOUCH

Українська дизайнерка здобула чотирикратну перемогу в міжнародній премії SIT Furniture Design Award