Українські супермаркети масово відмовляються від співпраці з Coca-Cola

/ Події /

Мережі супермаркетів Novus, Varus та Fozzy Group не продаватимуть продукцію Coca-Cola, що вирішила продовжити роботу на території країни-агресорки.

Масове вилучення з прилавків товарів цього бренду розпочали у Novus. Із полиць магазинів наразі тут зникла уся продукція Coca-Cola, включно із Rich, Schweppes, Sprite, Burn, BonAqua, Fanta, Monster, Fuzetea.

Водночас зняла з продажу усі товари компанії Мережа супермаркетів Varus.  “Закликаємо інші мережі приєднатись до бойкоту”, – закликають у дописі.

Скриншот з офіційної сторінки компанії Varus у фейсбуці

Про відмову у співпраці повідомили також торговельні мережі компанії Fozzy Group, до яких входять супермаркети Сільпо, Фора, FOZZY Cash&Carry та Маркет super Thrash Траш. 

“Ми засуджуємо таку позицію компанії та сподіваємося, що вона перегляне її. Будь-який відповідальний бізнес, який виступає за свободу сьогодні, об’єднав свої серця та думки з українським народом”, – зазначають у повідомленні.

Варто зазначити, що напередодні Coca-Cola відмовилась підтримати санкції проти росії, яка здійснила збройний напад на Україну.

“Всі операційні, виробничі та логістичні потужності Coca-Cola в росії працюють. Ми несемо повну відповідальність перед партнерами, суспільством та тисячами наших співробітників у росії. Наш безумовний пріоритет – безпека наших співробітників”, – повідомили у компанії Coca-Cola.

 

 

Читайте також

Український стартап Grammarly заблокував доступ для російських і білоруських користувачів 

Монтують захисти від обстрілів та ховають до сховищ: у Львові намагаються вберегти історичні пам’ятки

“Вирушаю слідом за російським кораблем”: у Києві перейменують музей Олександра Пушкіна