Українські IT-фахівці навчатимуть британців у Метавсесвіті

/ Технології /

Вітчизняна компанія стала першою, хто запровадив навчання за IT-спеціальностями у Метаверсі.

У Великій Британії запустили освітню платформу від українського провайдера Edtech – компанії DAN. IT education, що впроваджує глобальну міграцію навчання до цифрового світу. Попри російську агресію, компанія вийшла на глобальний ринок.

“Росіяни руйнують нашу реальність, а ми творимо паралельний світ Метавсесвіту, і вони не зможуть його зруйнувати. Ситуація, звісно, ​​дуже напружена, але ми працюємо ефективніше, ніж до війни — наша мотивація вища. Ми хочемо довести, що Україна, як і раніше, сильна і що український народ – висококваліфіковані люди”, – розповідає засновник DAN. IT education Едді Прилепський.

Студенти можуть відвідувати заняття у різних аудиторіях, дискутувати й спілкуватись із колегами

У межах освітнього проєкту користувачі можуть взаємодіяти та навчатись у віртуальній реальності. Студенти після створення цифрової версії себе можуть опанувати нову спеціальність, відвідати заняття у різних класах, зустрічатись та спілкуватись із колегами тощо.

Μετάверсія нового світу: від інтерактивності до віртуальності

Варто зазначити, що саме українська компанія є першою, хто запровадив навчання за IT-спеціальностями в Метавсесвіті.

DAN. IT Metaverse пропонує інтерактивні онлайн-курси в сферах аналіз даних, машинне навчання та програмування у 360-градусному віртуальному просторі. Його мета – допомогти заповнити прогалини у знаннях та навичках у технологічному секторі, з моделями навчання, натхненними тими, що використовуються в Mamram – елітному комп’ютерному підрозділі Армії оборони Ізраїлю.

Невдовзі студенти з України також зможуть взяти участь в освітньому проєкті

Незабаром цифрове навчання стане доступним і для українців, адже Міністерство цифрової трансформації разом із партнерами запустило проєкт IT Generation, учасником якої також стала українська компанія DAN. IT Education. Тож наприкінці серпня стартує набір студентів та навчання з програмування, веброзробки, вебдизайну та маркетингу. Студенти матимуть можливість створити та запустити власний стартап на фінальному етапі проєкту, а по закінченню курсу платформа сприятиме у працевлаштуванні.

 

 

Читайте також

Сергій Нєжинський: «Питання про реальність і речовність — релігійне»

По лезу тренда. Як міста й люди обертають глобальні проблеми на благо

PRAGMATIKA.MEDIA. Інтерактивність