У Софії місцева влада влаштувала вечірку просто у міському трамваї

Вечірка одночасно була кампанією проти вандалізму та мови ворожнечі в громадському транспорті.

Минулої суботи місцева влада влаштувала вечірку в одному з трамваїв міста. Ініціатива, окрім кампанії проти вандалізму та мови ворожнечі, одночасно мала на меті продемонструвати прогрес болгарської столиці щодо покращення якості обслуговування в громадському транспорті, пише The Mayor.

Party Tram стартував у центрі о 18:00 і протягом двох годин їздив містом із живим ді-джеєм та музикантами. Щоб стати частиною заходу пасажири мали показати дійсний проїзний документ.

Фото: Urban Mobility Centre

Вечірку в трамваї Софії була організовала некомерційа організація Національний центр інновацій та цифрового мистецтва за підтримки місцевої влади. Режисером заходу виступив Атанас Лозанов – Nasix, а художники-учасники були об’єднані лозунгом: «Подорожуй без руйнувань! Не ненавидьте, приймайте нове!»

Фото: Urban Mobility Centre

Перша лінія електричного трамваю в Софії була відкрита 1 січня 1901 року і сполучала залізничну станцію з центром міста. До цього дня в жодному іншому місті Болгарії не було трамваїв, що робить ці транспортні засоби особливим символом болгарської столиці.

 

 

Читайте також:

У Братиславі колишню теплову станцію модернізували під коворкінг і культурний центр

У Парижі проведуть референдум щодо заборони електросамокатів

У Німеччині відкривають перше представництво Українського інституту