У Львові забудовник створить рекреаційний простір на місці ставків для розведення риби

Забудовник на вулиці Замастринівська у Львові обіцяє відновити озеро та створити рекреаційну зону замість ставків для розведення риби. 

Про це йдеться на сайті Львівської міської ради.

«Ми не відмовляємось від намірів та обіцянок, які ми мали перед мешканцями житлового комплексу щодо відновлення водойми. Звичайно, вона буде відновлена в дещо іншій конфігурації, але зі збереженням ключових параметрів. Оскільки раніше це були три міні-ставки для розведення риби, то зараз це буде рекреаційна зона із водоймою, доступною для усіх мешканців Львова», – розповів Роман Давимука, представник девелоперської компанії «Avalon».

Фото: Львівська міська рада

Заступник міського голови з містобудування Любомир Зубач запевнив, що позиція міської ради одностайна – водойма має бути збережена для громади міста.

Забудовник повідомив, що працюватимуть оперативно, аби за найближчий місяць отримати містобудівні умови та обмеження і вже цьогоріч навести лад на об’єкті та провести основну частину технічних робіт з благоустрою території.

Фото: ЛМР

Зазначимо, що мешканці прилеглих територій, які помітили засипане озеро на будівельному майданчику, звернулись до ЗМІ із закликом зберегти водойму. Водночас, в управлінні екології та природних ресурсів міста було відомо про такі дії забудовника і вже велися перемовини про відновлення водойми на території цього ЖК на вул. Замарстинівській.

 

 

Читайте також:

 

Волонтери реставрують 130-річний будинок з деревʼяним мереживом у Чернігові

У Львові забудовник повністю зніс історичну віллу “Люсія”

Британець доїхав на велосипеді до Львова, щоб зібрати кошти на розмінування України