У Київському департаменті культури презентували оновлену айдентику – відео

/ Дизайн /

Команда Сreative&tech інституту Projector розробила візуальне оформлення бренду для Департаменту культури Київської міської державної адміністрації.

Для реалізації обрали проєкт студентки Анастасії Свереняк під кураторством дизайнера Олександра Гусакова.

За словами представників департаменту, головним завданням нової айдентики було створення цілісної системи візуального оформлення. 

Оновлений логотип для Департаменту культури, який уніфікує всі напрями діяльності держустанови. Візуалізація: Анастасія Свереняк, Олександр Гусаков

Концепцію фірмового стилю прирівняли до сонячної системи. Основні елементи візуального оформлення для кожного з напрямів департаменту розробили подібно до небесних тіл та явищ. Кожен із них має своє значення: кіно – про зірок, події, екшн; музеї – про перетин минулого та сучасного; концерти – про динаміку музики тощо.

У центрі перетину осей розташували зірку, яка слугує основним елементом логотипу. 

“Зірка – це основа, навколо якої все обертається та функціонує, крім цього, дві осі – це також метафора перетину двох світів: офіційного та креативного, на межі яких і знаходиться Департамент культури”, – повідомляють у держустанові.

Projector – українське PR-агентство, яке спеціалізується на розробці стратегій для формування та підтримки репутації компаній та персоналій. На його базі створили інститут Сreative&tech, який пропонує понад 100 курсів різної тематики: від реклами і до веб-дизайну. 

 

Читайте також

В Італії покинуту в’язницю на острові перетворять на культурний центр

У Києві знову засипають озеро Небреж, аби побудувати на його місці ЖК

Netflix купив права на трансляцію фільму “Носоріг” Олега Сенцова