Триває прийом робіт на конкурс Get Me 2 the Top Ukraine

/ Дизайн /

The Society of British and International Design (SBID) Ukraine створено з метою сформувати якісне комьюніті дизайнерів, архітекторів, кріейторів, підвищити цінність дизайну та архітектури в Україні, створити зрозумілу систему координат для дизайнерів та представити українських дизайнерів інтер'єру на міжнародній арені. Одна з головних  місій  - допомогти молодим талановитим українцям рухатися вперед. 

Конкурс Get Me 2 the Top започаткували в 2015 році регіональні директори SBID Ukraine – Юлія Данілова та Наталія Большакова.
Це можливість для студента з фаховим напрямком дизайнер та архітектор заявити про себе, познайомитись з потенційними роботодавцями, зробити виважений крок від навчання до омріяної роботи, набути ключових зв’язків у даній галузі, отримати цінні інструменти та поради від професіоналів галузі, які сприятимуть розвитку кар’єри.

Конкурс Get Me 2 the Top започаткували в 2015 році регіональні директори SBID Ukraine – Юлія Данілова та Наталія Большакова

Переможці конкурсу проходят 6 місячне оплачуване стажування в провідному британському дизайн-бюро Jestico+Whiles у Лондоні. Та мають повний супровід в оформленні візи, перельоту, проживання та адаптації.

В цьому році учасники отримали такі завдання :

  • PRIVATE SPACE: розробити дизайн-проєкт інтер’єру апартаментів у ЖК Crystal Park у місті Києві.
  • PUBLIC SPACE: розробити концепт Креативної арт-резиденції для українських та міжнародних митців, враховуючи  принципи Універсального Дизайну (УД).
  • PRODUCT DESIGN: розробити разом з куратор категорії — відомим українським дизайнером та архітектором Сергієм Махно  предмет інтер’єру —  “камінний” годинник з креативним підходом до дизайну.
  • RETAIL DESIGN: Розробити концепт магазину мережі Сільпо за технічним завданням та з урахуванням принципів Універсального Дизайну (УД).
Організатори конкурсу з нетерпінням чекають на роботи талановитої молоді.
Імена фіналістів буде оголошено 10 лютого 2021.