Одну з будівель заводу “Львівприлад” перетворять на житловий будинок

Споруда розташована на вулиці Академіка Сахарова, 39. Над проєктом працюватиме команда архітекторів із компанії Zelemin.

Стверджують, що будівлю відновлять зі збереженням її початкового вигляду. За планом, на нижніх поверхах мають розмістити комерційні приміщення, верхні – віддати під житло бізнес-класу, пише “Твоє Місто”. 

24 грудня міська влада дозволила будівництво житла на верхніх поверхах споруди. Мова йде про 37 квартир, до того ж облаштують підземний паркінг на 71 місце. За словами головного архітектора Львова Антона Коломєйцева, будуть збережені приміщення офісів й конференц-залу. Від забудовника вимагають розвинути велосипедну інфраструктуру поряд із будівлею, зазначає Zaxid.Net.

Так нині виглядає будинок на Сахарова. Джерело: tvoemisto.tv

Візуалізація вигляду споруди після ревіталізації

Візуалізація вигляду споруди після ревіталізації

Нагадаємо, у вересні 2021 року міська влада змінила цільове призначення споруди з промислового на змішане використання, за яким можна будувати житло на верхніх поверхах. 

Будівля на Сахарова знаходиться на земельній ділянці фірми “Ламінат Сервіс”. Раніше компанія брала дозвіл на реконструкцію споруди під адміністративно-виробничий корпус. Зараз у ній планують об’єднати комерційну функцію та житлову, йдеться в матеріалі ресурсу.

 

Читайте також: