Правила пішохідного міста: 101 крок до створення кращих місць

Освітня платформа CANactions School розпочинає передпродаж книги Джеффа Спека «Правила пішохідного міста: 101 крок до створення кращих місць» українською.

Джефф Спек—відомий американський урбаніст та містобудівник. Під його керівництвом було розроблено більше 75 планів урбанізації міст і селищ у різних штатах США. Книга Спека «Walkable City: How Downtown Can SaveAmerica, One Step at a Тime» стала бестселером у США та була перекладена у багатьох країнах.

Джефф Спек

«Правила пішохідного міста: 101 крок до створення кращих місць»—найновіша книга Джеффа Спека. Незважаючи на те, що книга була видана у 2018 році, вона вже встигла стати бестселером і часто обговорюється та цитується у професійній світовій спільноті.

Перший переклад книги «Правила пішохідного міста: 101 крок до створення кращих місць» буде саме українською мовою.

«Правила пішохідного міста» являє собою практичне керівництво щодо трансформації міста у середовище, зручне для пішоходів. Джефф Спек пропонує конкретні та дієві поради зі створення більш сприятливих, здорових, процвітаючих та комфортних районів, міст і селищ, а також надає потужний ресурс, потрібний містам та їх мешканцям в епоху оновленого вуличного життя.

Незважаючи на те, що книга була видана у 2018 році, вона вже встигла стати бестселером

Правила для зручності згруповані в 19 розділів, які охоплюють широкий спектр питань: від організації пішохідних доріжок до правильного паркування, від відмови використання автомобілів до створення зручних і комфортних місць для людей. Книга надає повний і доступний інструментарій для залучення найновіших та найефективніших методів містобудування, що може бути впровадженим у будь-якому населеному пункті. Видання містить багато схем, світлин та ілюстрацій.

Застосування цих правил сприятиме посиленню локальних лідерів, сконцентрує зусилля зацікавлених громадян на актуальних і корисних речах та допоможе читачу зрозуміти, яким має бути міський простір. Книга буде корисною фахівцям в галузі містобудування, працівникам міських органів самоврядування і всім, хто цікавиться проблемами міст і підходами до їх вирішення.

До 24 листопада можна передзамовити видання за спеціальною ціною. Вартість книжки за умовами передпродажу – 300 грн. замість 350 грн.

Доставка та самовивіз замовлень розпочнуться з 18 грудня 2019 року.

Замовити видання: http://canactions.com/books