Мобільність та легкий монтаж: YourForRest представляє нову колекцію мінімалістичних indoor-меблів

/ Дизайн /

Український бренд YourForRest презентує колекцію мобільних меблів для дому EasyStory. 

“Працюючи над її розробкою, дизайнери компанії не мали на меті винайти щось надзвичайне. EasyStory – це проста та зрозуміла інтер’єрна історія, що дає практичну відповідь на завжди актуальний запит людини щодо легкого монтажу та транспортування улюблених меблів”,  – кажуть у команді компанії.

Фото: Сергій Савченко

Під час створення колекції дизайнери вивчали досвід італійського дизайнера Енцо Марі. Його проєкт Autoprogettazione підштовхнув дизайнерів знову звернутися до формату DIY (Do It Yourself), коли користувач безпосередньо залучений до створення нового дизайнерського об’єкта.

Перевага колекції EasyStory – використання натуральних матеріалів, лаконічні форми, зрозуміла конструкція та унікальна запатентована система кріплень, що не передбачає використання цвях та гвинтів. Ці компоненти дозволили проєктувальникам YourForRest надати власникам EasyStory новий досвід та можливість відчути себе співдизайнерами виробів.

Фото: Сергій Савченко

“EasyStory – це своєрідна гра, завдяки якій користувач вчиться по-іншому дивитись на сутність дизайну та в результаті отримує демократичні, мобільні та зручні меблі”, – зазначають у компанії. 

Колекція EasyStory складається з 6 предметів: ліжко EasyBed, робочий стіл EasyDesk, шафа EasyHanger, табурет EasySeat, столик EasyTable та столик-таця EasyTray. Кожен предмет може бути доповненням до іншого Easy-, або виступати окремою універсальною одиницею. Доставляється у зручній для подальшого транспортування сумці та має детальну інструкцію.  

Фото: Сергій Савченко

«Для нас дизайн – це дисципліна, яка допомагає вивчати та аналізувати соціальні, культурні та навіть політичні процеси. Ми не можемо взяти абстрактну ідею та перетворити її на предмет, кожен наш проєкт  починається з власних спостережень, захоплень та висновків.

Імпульсом для створення колекції EasyStory став неочікувано мінливий ритм та спосіб життя сучасної людини. То ми жили за правилами локдауну, тепер же стали свідками міграційної кризи. Видчувши життєві сценарії на власному досвіді, ми розробили мобільну, естетичну та функціональну колекцію меблів, яка стане зручним стартом для нового життя, чи легким продовженням старого на новому місці», – розповідає засновниця YourForRest Юлія Корельська.

Колекція EasyStory буде доступна з квітня 2023 року онлайн на сайті компанії.

YourFoRest – українська компанія, яка займається виробництвом декоративних стінових панелей, меблів та декору з натурального дерева. Пріоритети команди: якість, використання тільки екологічно чистих матеріалів, простий та зручний монтаж.

 

 

Читайте також:

10 українських брендів домашнього декору взяли участь у виставці в Німеччині

Сучасна українська Венера у новій колекції ваз від YAKUSH

Протезування зі штучним інтелектом: як українські архітектори розробили дизайн для кіберпротезів