Із НАУ відрахували студента, який виступав проти зведення ЖК на території вишу

Також із навчального закладу виключили його двох товаришів. 

Володимиру Падєріну видали наказ про його відрахування з 24 січня 2022 року. Його виключили з Національного авіаційного університету за порушення навчальної дисципліни та Правил внутрішнього розпорядку. За його словами, приводом для відрахування нібито стало святкування у гуртожитку дня народження друга 26 грудня 2021 року.

Студент висловлював свою позицію щодо забудови на території навчального закладу. Фото: https://t.me/vovapadierin/

На думку Володимира, ситуація із відрахуванням має дещо політичне підґрунтя. Хлопець був головою Студентської ради та неодноразово виступав проти забудови території вишу і закликав звільнити з посади нинішнього ректора університету за те, що той нібито розпродує землю навчального закладу. 

Офіційна причина виключення вказана у витязі з Наказу про відрахування. Фото: https://t.me/vovapadierin/

Хлопець стверджує, що протоколи про розпиття алкогольних напоїв склали лише на трьох людей – нього та на ще двох його близьких друзів. Їх запевнили, що ситуація обійдеться лише доганою, а провину можна буде відпрацювати. Зі студентами провели низку профілактичних бесід, після чого без будь-яких пояснень 21 січня 2022 року керівництво підписало накази про їхнє відрахування.

Компанія, яка святкувала день народження у гуртожитку, була великою, але відрахували із неї лише трьох осіб. Фото: https://t.me/vovapadierin/

До слова, раніше PRAGMATIKA. MEDIA писала про плани НАУ щодо забудови території вишу. Тут хочуть звести 3 будинки на 25 поверхів, 2 будинки на 16 поверхів, 7 будинків на 9 поверхів та наземний паркінг висотою у 6 поверхів. Дозвіл на зведення ЖК тоді видала вже розформована Державна архітектурно-будівельна інспекція.

 

Читайте також

Демонтаж 19-го павільйону ВДНГ: Архітектурна палата НСАУ виявила низку порушень

В Америці створять трасу, яка буде заряджати електромобілі під час руху

У Києві знову засипають озеро Небреж, аби побудувати на його місці ЖК