Харківська Школа Архітектури запускає програму Магістратури 2020

2 роки магістратури ХША — це персональний дипломний проєкт, практика та стажування, три семестрові проєкти в Студії Інтегрованого проєктування, після яких кожен випускник ХША стане обізнаним професіоналом, готовим до архітектурної практики.

Метою освітньої програми «Архітектура» є підготовка нових лідерів професії, професіоналів, готових до архітектурної практики, які впевнено володіють професійними навичками, глибокими технічними знаннями, етичними переконаннями, є відповідальними, розуміють контекст та мають власне бачення майбутнього.

Зі студентами-магістрами будуть працювати міжнародні професіонали-практики. ХША має значну ресурсну базу для професійної освіти яка включає студії, майстерні, технічні лабораторії, сучасну бібліотеку та комп’ютерну лабораторію, які працюють 24/7.

Метою освітньої програми «Архітектура» є підготовка нових лідерів професії, професіоналів, готових до архітектурної практики

Для кого ця програма

  • для випускників бакалаврату архітектури зі всієї України
  • для тих, хто давно замислювався про те, щоб поглибити свої професійні знання та навички, а також стати спроможним до великих змін та проєктів
  • для тих, хто працює у сфері дизайну на міських проєктів та прагне досягнути нових вершин.

Як влаштовано програму

Кожен семестр має інтегровану проєктну структуру, вивчення дисциплін організоване навколо студійних проєктів та включає всі набуті на паралельних курсах знання та навички.

Магістерська програма орієнтована на безперервне навчання всередині студентської групи на основі своїх успіхів, досвіду тьюторів та залучених експертів.

Протягом двох років студенти реалізують 3 семестрові проєкти та підготують персональний дипломний проєкт. Усі студентські проєкти будуть створюватись із включенням технологічних практик, прикладних досліджень, критичного обгрунтування та професіональної практики.

Зі студентами-магістрами ХША будуть працювати міжнародні професіонали-практики

Під час практики студенти працюють з реальними кейсами зі створення об’єктів архітектури та трансформації міст

Стажування та практика

Два рази на рік протягом усього навчання студенти проходять практику в архітектурних бюро України та Європи, лабораторії ХША, передових дослідницьких інституціях, муніципальних установах та громадських організаціях. Під час практики студенти працюють з реальними кейсами зі створення об’єктів архітектури та трансформації міст. Під час навчання студенти працюють в локальних та глобальних контекстах і вишукують нову матеріальність простору навколо. Вони навчатимуться у відомих практикуючих архітекторів, кураторів, інженерів та видатних дослідників і теоретиків сучасності.

Для вступників 2020 року надається знижка на навчання в розмірі 50%.

Подробиці щодо програми за посиланням: https://kharkiv.school/masters/