Чернігівська IT-компанія перетворює покинуту меблеву фабрику на сучасний бізнес-центр

Бізнес-центр класу «А» матиме просторі офісні приміщення у стилі open space з конференц-залами та зонами для відпочинку.

У Чернігові ІТ-компанія на місці покинутої на початку XXI століття меблевої фабрики зводить бізнес-центр Lorem ipsum. Інвестори купили старе приміщення у 2018 році на онлайн-аукціоні Prozorro за понад 5 млн гривень.

За словами куратора будівництва Костянтина Макарова, тоді воно було у жахливому стані, а мародери намагались понівечити будівлю навіть тоді, коли вона перейшла у руки компанії.

Такий вигляд матиме будівля Lorem ipsum після завершення усіх будівельних робіт. Візуалізація: Михайло Штопко

Далі за архітектурним проєктом Михайла Штопка на будівлю чекали масштабні зміни. Двоповерхове занедбане приміщення перетворили у чотириповерхову сучасну споруду класу «А».

Нині там планують облаштувати просторий конференц-зал з екраном на всю стіну. Поруч відкриють зону кейтеренгу на 160 осіб.

Такий вигляд матиме територія навколо бізнес-центру. Візуалізація: Михайло Штопко

Самі ж офісні приміщення створять у стилі open space із зонами для відпочинку. На четвертому поверсі основної будівлі встановлять скляний дах, який забезпечить багато світла в приміщенні.

Головним орендатором площі є чернігівська IT-компанія SendPulse, яка займається розробкою автоматизованих сервісних служб. Перший поверх вже орендувала компанія Collar, а на другому поверсі розташується Snov.io.

Нині триває облаштування чотирьох тисяч квадратних метрів офісних приміщень. Відкриття бізнес-центру планують навесні 2022 року.

 

Читайте також

Ботанічний сад Фоміна перебуває в жахливому стані: урбаністи б’ють на сполох – фото

На честь реставрації маєтку Сікорського аеропорт “Київ” видаватиме квитки із його зображенням

Полум’я знищило частину київської історичної будівлі, зведеної на початку ХІХ століття