Благодійна організація Шона Пенна допомагатиме українським переселенцям

/ Події /

Актор і засновник благодійної організації CORE Шон Пенн приїхав у Львів та оголосив про намір допомогти вимушеним переселенцям.

Про це повідомив очільник Львівської ОВА Максим Козицький.

За його словами, благодійна організація актора хоче налагодити партнерські взаємини в Україні, щоби підтримати наших людей у боротьбі за свободу та суверенітет. 

Зокрема, вона надаватиме гуманітарну допомогу на Львівщині.

Козицький зазначив, що нині область уже прийняла понад 250 тисяч людей на тимчасове проживання. Тут роздали більше мільйона порцій їжі, а також планують зводити тимчасове житло для людей.

Водночас він підкреслив, що Львівська область досі не отримала допомоги від міжнародних гуманітарних організацій, зокрема від International Committee of the Red Cross.

Натомість Шон Пенн запевнив, що CORE може підтримати Львівщину.

Варто зазначити, що напередодні актор обіцяв розплавити дві свої кінонагороди “Оскар”, якщо на цьогорічній церемонії не дадуть виступити президенту України Володимиру Зеленському. Утім, нагородження пройшло в ніч на 28 березня все-таки без його звернення.

На головній – Шон Пенн на зйомках документального фільму про Україну у зоні ООС, грудень 2021. Фото: Joint Forces Operation.

 

 

Читайте також

У 34 країнах російські посольства можуть “переїхати” на вулицю України

Одеса просить прискорити подання заявки на вступ до ЮНЕСКО

Одеський зоопарк за вихідні відвідали близько 8 тисяч людей