Авторка законопроєкту №5655 увірвалась у палату до пораненого бійця, який критикував документ

/ Архітектура /

Олег Симороз перебуває у військовому госпіталі після втрати обох ніг на фронті. Нещодавно до нього без попередження прийшла голова партії “Слуга народу” Олена Шуляк.

Про це захисник розповів на своїй фейсбук-сторінці. Там він і пояснює причину такого раптового візиту – а саме його критику одіозного законопроєкту №5655.

“”На злодії шапка горить”, так виглядає цей випадок, коли лобістка будівельної мафії прибігає у військовий госпіталь з’ясовувати стосунки, після того, як мій допис про її антинародний законопроект і домовленості з ОПЗЖ широко розійшовся в соціальних мережах”, – пояснює Симороз.

Йдеться ось про цей допис, який військовий опублікував 13 грудня.

Відповідно до слів Олега, Шуляк прийшла до нього без жодного попередження та навіть не поцікавилась, у якому стані боєць, чи хоче він приймати відвідувачів і чи потрібна йому якась допомога:

“Одразу спростую можливе “алібі” пані Олени Шуляк, що начебто – це не було з’ясовування стосунків, а вона просто раптом вирішила мене провідати. Мою маму найбільше здивувало навіть не те, що голова правлячої партії не поцікавилася тим, чи може потрібна якась допомога (ми б у таких людей допомогу й так би не брали), а що вона навіть не запитала про моє самопочуття й чи взагалі я маю змогу з нею розмовляти в той момент, коли вона прийшла. Прийшла без жодного дозволу чи навіть попередження мене чи моїх близьких”. 

Симороз відказав Шуляк, що до повномасштабного вторгнення разом із командою із Народовладдя вів боротьбу зі столичною будівельною мафією, утім, ухвалення цього законопроєкту знівелює зусилля активістів, до прикладу, за збереження берегів Дніпра. 

Та голова “Слуги народу” навіть натякала пораненому бійцю, що він отримав кошти за її критику. 

“Голова правлячої партії “слуг” напевно думає, що поки в країні йде війна й увага суспільства зосереджена саме на війні, то за зачиненими дверима парламенту можна спокійно, безкарно й кулуарно разом із зрадниками з ОПЗЖ протягувати антинародні закони для своєї особистої вигоди. 

Але я пообіцяв цій слузі будівельної мафії, що рано чи пізно в Україні нарешті – вперше за часи незалежності – з’явиться нормальна влада, й тоді вона постане перед справедливим судом”, – зауважив Симороз і закликав президента ветувати скандальний закон.

До слова, напередодні петиція проти скандального законопроєкту №5655 за рекордно короткий час – кілька годин – зібрала понад 25 тисяч підписів. Нині звернення підтримали понад 42 тисячі українців – воно очікує на розгляд президента.

Зазначимо, що 13 грудня Верховна Рада ухвалила у другому читанні та в цілому резонансний законопроєкт №5655 про реформування сфери містобудівної діяльності. “За” проголосували 228 народних депутатів.

 

 

Читайте також

Хроніки будівельного фронту. В очікуванні нового раунду битви за №5655

Шуляк стверджує, що під час розробки законопроєкту №5655 керувались досвідом Великої Британії

Корупційні ризики, захист прав забудовників і переваги для монополістів. Анна Кирій про законопроєкт №5655